Jakov Smart Solutions

Vaš partner

u pametnim rešenjima


Jakov Smart Solutions

Naša Ponuda - Smart Office Manager (SOM)

SOM je sveobuhvatna platforma koja kombinuje dve samostalne aplikacije SOM E-Commerce i SOM Call Tracking.

Ponuda 1

SOM E-Commerce

SOM E-Commerce je specifičan modul koji omogućava korisnicima da efikasno upravljaju online prodajom, narudžbinama i pružaju visokokvalitetno korisničko iskustvo. Kroz SOM E-Commerce, preduzeća mogu proširivati svoju online prisutnost, unapređivati prodaju i ostvarivati veći uspeh u e-trgovini.

Ponuda 2

SOM Call Tracking

SOM Call Tracking pruža funkcionalnost praćenja telefonskih poziva i interakcija sa klijentima. Ovaj modul omogućava korisnicima da bolje razumeju svoje interakcije s klijentima, poboljšavaju komunikaciju, analiziraju performanse i optimizuju marketinške i prodajne napore.

Ponuda 2

Integracija E-Commerce i Call Tracking

Integracijom E-Commerce i Call Tracking funkcionalnosti, preduzeća mogu centralizovano upravljati svim aspektima poslovanja, uključujući prodaju, komunikaciju s klijentima i analitiku. Ovo sveobuhvatno rešenje pruža potrebne alate za uspeh malih i srednjih preduzeća u današnjem digitalnom poslovnom okruženju.

Naše usluge

Jakov Smart Solutions je IT firma sa sedištem u Nišu, posvećena pružanju inovativnih rešenja koja transformišu i unapređuju način na koji poslujete. Sa ponosom kombinujemo stručnost, strast i kreativnost kako bismo stvorili proizvode i usluge koja unapređuju vaše iskustvo i poslovanje.

E-Commerce Online Prodavnice

Izrađujemo i održavamo moderne online prodavnice modularnog tipa. Naša rešenja prilagođena su potrebama vašeg poslovanja, omogućavajući vam da efikasno upravljate online prodajom, pratite narudžbine i pružite vrhunsko korisničko iskustvo.

target

Aplikacija Call Tracking

Digitalizacija Online i Offline prodaje.

target

Veb-Sajtovi

Kreiramo i održavamo savremene, prilagodljive veb-sajtove koji odražavaju identitet vašeg brenda i ispunjavaju vaše poslovne ciljeve. Koristimo najnovije tehnologije poput PHP, Next.js, WordPress i mnoge druge.

target

Softverski Razvoj

Razvijamo specijalizovane softvere prema vašim jedinstvenim potrebama i zahtevima.

target

Digitalni Marketing

Pružamo efikasne strategije digitalnog marketinga, uključujući Google Ads, Facebook, Instagram, kako biste ostvarili vidljivost i privukli ciljanu publiku.

target

Zašto Jakov Smart Solutions?

Više od 20 godina iskustva u prodaji

Sa ponosom ističemo preko dve decenije iskustva u svetu prodaje. Ova duboka stručnost u industriji omogućava nam da razumemo vaše poslovne izazove i
pružimo rešenja koja su u potpunosti prilagođena vašim potrebama.

benefit 1

Stručnost

Naš tim stručnjaka kombinuje iskustvo i inovacije kako bi pružio vrhunska rešenja.

benefit 1

Fleksibilnost

Prilagođavamo se vašim jedinstvenim potrebama, pružajući personalizovane usluge i rešenja.

benefit 1

Partnerstvo

Razumemo vašu viziju i ciljeve, te gradimo dugoročna partnerstva s našim klijentima. Ukoliko želite unaprediti svoje poslovanje uz pomoć pametnih rešenja, Jakov Smart Solutions je tu da vam pruži podršku.

Kontaktirajte nas i zajedno stvaramo digitalnu budućnost!

benefit 1

Pouzdanost

Garantujemo visok standard pouzdanosti u svim fazama našeg rada, od koncepta do implementacije.

benefit 1

Inovacija

Posvećeni smo stalnom istraživanju i razvoju kako bismo bili u koraku s najnovijim tehnološkim trendovima.

O nama

Jakov Smart Solutions je IT firma sa sedištem u Nišu, posvećena pružanju inovativnih rešenja koja transformišu i unapređuju način na koji poslujete. Sa ponosom kombinujemo stručnost, strast i kreativnost kako bismo stvorili proizvode i usluge koja unapređuju vaše iskustvo i poslovanje.

Prednost 1

Naša vizija

Naša vizija je da budemo lideri u pružanju pametnih, efikasnih i održivih rešenja koja oblikuju budućnost poslovanja. Posvećeni smo postizanju visokih standarda kvaliteta, inovacija i korisničkog iskustva. Verujemo u snagu naših proizvoda u cilju olakšanja života i unapređenju poslovanja, pa smo posvećeni stvaranju rešenja koja čine razliku.

Naš tim

Naš tim čine stručnjaci iz različitih oblasti - od programera i dizajnera do stručnjaka za digitalni marketing. Okupljeni smo zajedno sa ciljem da kreiramo inteligentna, intuitivna i funkcionalna rešenja koja zadovoljavaju i najzahtevnije potrebe naših klijenata.

Prednost 1